Større skrift: A A A

Loss of license-forsikring (LOL), innmelding og informasjon.

Flypersonell.no er sted hvor medlemmer i Parat Luftfart kan tegne frivillig "tap av lisens-forsikring". Ved å fylle ut skjemaet sender du en søknad om godkjenning hos forsikringsleverandør. Dersom det ikke er noen til hinder for at du kan tegne forsikring vil du motta forsikringspapirene i løpet av kort tid.

Detblir ingen prisøkning for LOL-ordninger i 2016 for medlemmer eller de sommelder seg inn før 1/1-2016. For nye medlemmer blir det en liten justering etter denne datoen.
09.12.2014

Parat gratulerer fagforeningskolleger i USA

Onsdag godkjente amerikanske myndigheter opprettelsen av Norwegian Cabin Crew Association (NCCA). Parat har i over et år bistått sine amerikanske kolleger med arbeidet som aktivt har blitt motarbeidet av de ansattes arbeidsgiver.
11.08.2016

Parat avviser konflikt med Norwegian

Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud sier det i mediene skapes et inntrykk av en konflikt mellom Parat og Norwegian som ikke er korrekt. Han bekrefter at det er uenighet om en avtale, men at Norwegian selv må svare for selskapets forsinkelser og kanselleringer.
03.07.2016

Norwegian tap i sak om reell arbeidsgiver

Asker og Bærum tingrett har gitt piloter og kabinansatte fullt medhold i at Norwegian Air Shuttle ASA er deres reelle arbeidsgiver. Dommen gir dermed Parat rett i at flyselskapet ikke kan organisere seg bort fra arbeidsgiveransvaret.
01.07.2016